Бившият президент Доналд Тръмп се подготвя да се бори с огромна глоба

...
Бившият президент Доналд Тръмп се подготвя да се бори с огромна глоба
Коментари Харесай

„Кой ще направи това?“: Тръмп е изправен пред препятствия при осигуряването на гаранция за обжалване за случай на измама

Бившият президент Доналд Тръмп се приготвя да се бори с голяма санкция в делото за бизнес измама в Ню Йорк, което заплашва с цел да изтрие по-голямата част от парите, които твърди, че има в наличност.

Но първо той би трябвало да обезпечи гаранция — а това може да не е толкоз елементарно.

Тръмп в петък беше наказан да заплати около 355 милиона $ неустойки, плюс повече от 98 милиона $ лихви, откакто арбитър откри някогашния президент за виновен за машинация за манипулиране на финансови доклади, дадени на кредиторите. Всеки ден натрупващата се рента прибавя $87 502 към сметката на Тръмп.

Освен в случай че не желае да заплати цялата наказателна клауза, до момента в който се преглежда предстоящото му обжалване, Тръмп ще би трябвало да даде гаранция за обжалване. Това нормално е до 120% от правосъдното решение плюс настоящата рента.

При този % първичното решение на Тръмп с лихвите би означавало, че той ще би трябвало да обезпечи облигация на стойност над 540 милион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР